Wie is Rompercadeau?

Rompercadeau is tot stand gekomen, omdat ik enorm van knutselen houd en mensen graag verblijd met een bijzonder cadeau. Met deze site kan ik mijn hobby uitbreiden en hoef ik niet meer te wachten tot eigen vrienden, collega’s of familieleden een kleintje op komst hebben. Inmiddels heb ik al velen van mijn vrienden kunnen verrassen met een kraamcadeau op maat en zou ik ook graag andere mensen helpen aan een leuk en origineel cadeau.
Lieke van Rompercadeau

Wie is Lieke?

Mijn naam is Lieke en ik ben de trotse eigenaar van Rompercadeau. Ik ben 28 jaar oud en woon in Utrecht. Oorspronkelijk kom ik uit Noord-Brabant en daar ben ik ook nog regelmatig te vinden bij vrienden en familie. In het dagelijks leven ben ik kwaliteitsmedewerker jeugd.

Als ik thuis ben knutsel ik graag om lekker tot rust te komen. Even weg van de computer en vooral lekker creatief bezig zijn. Daarnaast ben ik mezelf piano aan het leren spelen en vind ik vrienden en familie enorm belangrijk. Een lekkere kop thee met spelletjes of wandelen en daarna iets lekkers op het terras. Je maakt me niet gelukkiger.

Hoe is de hobby ontstaan?

De romperhobby is ontstaan tijdens de babyshower van mijn zus. Daar gingen we rompers versieren voor haar kleintje en ontdekte ik dat ik dat enorm leuk vond om te doen. Uiteindelijk heb ik wat materiaal besteld en begon ik met het knutselen van rompers op basis van ideeën op pinterest. Langzaam maar zeker ontwikkelde de hobby zich verder en probeerde ik telkens nieuwe dingen uit. Toen ik bij vriendinnen een op en top persoonlijk kraamcadeau wilde maken, kwam ik op het idee om de romper te ontwerpen op basis van het geboortekaartje. Dit bleek een succes en is daarnaast extra leuk om te doen. Geen enkele romper is hetzelfde en zo blijf ik mezelf uitdagen om telkens iets nieuws te maken.

Mijn favoriete rompertje

Mijn favoriete romper is een romper die ik voor een vriendin heb gemaakt. Zij heeft deze aan haar schoonzusje cadeau gedaan.

Het is een romper met een leeuw, waar een jongetje op rijdt. Vooral de blijdschap van haar schoonzusje maakt voor deze romper heel bijzonder. Ze heeft de romper ingelijst en op de babykamer gehangen. Een groter compliment kon ik niet krijgen.