Gebaseerd op het geboortekaartje

Wat leuk dat je dit bijzondere kraamcadeau overweegt.

Tijdens het bestellen kun je verschillende keuzes maken om de romper zo veel mogelijk naar wens te maken. Allereerst kun je de kleur van de romper kiezen. Daarna is er ruimte om een foto van het geboortekaartje te uploaden. De foto hoeft geen hoogstaande kwaliteit te hebben, maar het is wel belangrijk dat het geboortekaartje goed zichtbaar en leesbaar is.

Aan het einde van de bestelling kan je in de opmerkingen nog iets extra’s toevoegen, zoals voorkeuren of datgene wat je belangrijk vindt om terug te laten komen op de romper.

Zo werkt het

Als je een romper bij Rompercadeau bestelt, ga ik er zo snel mogelijk mee aan de slag. Zo start ik met het bekijken van het geboortekaartje en je eventuele wensen. Ieder geboortekaartje is natuurlijk anders en op basis van het kaartjes licht ik elementen van het kaartje uit voor op de romper. Vaak zijn dit de meest opvallende eyecatchers, maar soms kan het ook een klein, maar leuk detail van het kaartje zijn. 

In principe maak ik de romper zelf en stuur ik deze naar je toe als hij klaar is. Mocht je het prettig vinden om een tussentijdse update te ontvangen dan kan dit. De update kan je gebruiken om kleine aanpassingen door te geven indien nodig. De ervaring leert echter dat dit niet nodig is en dat klanten tevreden zijn  met het ontwerp. Mocht je hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan in het opmerkingenveld. De verwerkingstijd en -levertijd kan hierdoor wel wat langer zijn.

Je plaatst je bestelling eenvoudig via deze website. Geef daarbij de naam van de baby op en upload het geboortekaartje. Je kunt ook aangeven welke elementen van het geboortekaartje je graag terug wilt zien op het rompertje.

Voordat ik het rompertje maak en verstuur kan het zijn dat ik even contact met je opneem. Dit zal met name zijn als je wensen lastig zijn om op een romper te bedrukken of als je zelf aangegeven hebt dat je dit prettig vindt.

Na jouw goedkeuring ga ik aan de slag met de gepersonaliseerde romper. In normale situaties zal je romper binnen enkele dagen gemaakt worden.

De romper wordt zo snel als mogelijk op de post gedaan. Het is een brievenbus pakketje, je hoeft er dus niet thuis op te wachten. Normaal gesproken wordt een brievenbus-pakketje na verzending binnen 2 werkdagen geleverd. 

Voorbeelden

gepersonaliseerde baby romper - rompercadeau
gepersonaliseerde baby romper - rompercadeau
gepersonaliseerde baby romper - rompercadeau